Tim Wilmsen

Zolang ik me kan herinneren ben ik creatief bezig met tekenen en schilderen. Altijd lag er een potlood en papier in de buurt om iets te krabbelen. De passie om te tekenen en te schilderen zit er van kindsaf in.

Ik kan me nog herinneren dat ik in de lagere school een tekenwedstrijd won en dat ik tijdens de lessen “geschiedenis”, mijn schrift met tekeningen illustreerde.

“Ik wil tekenaar worden!”, hoort Tim Wilmsen zichzelf als kind nog zeggen… Tijdens het middelbaar koos ik resoluut voor een richting waar ik mijn creativiteit kon botvieren. “Grafisch ontwerp en illustratie” Schilderen en tekenen naar waarneming, kleurtheorie, het maken en ontwikkelen van foto’s… Kortom, veel gevarieerd en creatief onderwijs. Ik ontwikkelde mijn eigen tekenstijl en leerde met de jaren “anders kijken” naar de alledaagse dingen.

De interesse voor de natuur, dieren, de mens en zijn geschiedenis zijn er altijd al geweest. Om de olieverftechniek onder de knie te krijgen ben ik les gaan volgen in de schilderschool van Maarten Boffé. Hier heb ik enorm veel opgestoken. Stilaan wordt het tijd om mijn werk naar buiten te brengen. Ik teken en schilder portretten en stillevens. Verder geef ik nog les in allerlei teken- en schildertechnieken. (potlood, olieverf, aquarel enz…)

WEBSITE

 

Een kunstenaarsnaam is meestal de voornaam en de achternaam. Daarom staat op deze website de kunstenaar op alfabetische volgorde beginnend met de voornaam.


Wil je als kunstenaar meer aandacht voor jouw pagina?

Kijk dan eens onder de tab ADVERTEREN

Mus Paneel

De webshop voor al uw
MUS schilderspanelen
en linnen voor de laagste prijs !

Atelier Brita Seifert

 

 

 

 

 

 

lijstenmakerij Pictura