Natascha van den Berg

geboren in 1980 te Gouda. Zij maakt realistische schilderijen met olieverf. Op een klassieke manier komen haar werken tot stand. Door conceptueel te denken en fris kleurgebruik hebben haar werken een actuele uitstraling.

Natascha van den Berg studeerde in 2006 af aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. Tijdens haar opleiding tot autonoom kunstenaar deed zij een uitwisseling naar de Repin Academie in St.Petersburg (Rusland). Daar werd haar voorliefde voor het realisme weer aangewakkerd.

Zij maakt voornamelijk stillevens en portretten van mensen en dieren in olieverf.
Het uitbalanceren van licht en kleur zijn belangrijke aandachtspunten in haar schilderijen. Elk schilderij is een nieuwe uiting om twee uitersten uit het kleurenspectrum aan elkaar te verbinden, zodat ze harmonie en diepte verbeelden.

De onderwerpen die zij kiest worden gestuurd door de seizoenen die elke keer weer iets nieuw brengen. Schilderen is voor haar de manier om het leven te bewonderen en te vieren.

WEBSITE

 

 

 

Een kunstenaarsnaam is meestal de voornaam en de achternaam. Daarom staat op deze website de kunstenaar op alfabetische volgorde beginnend met de voornaam.


Wil je als kunstenaar meer aandacht voor jouw pagina?

Kijk dan eens onder de tab ADVERTEREN

Mus Paneel

De webshop voor al uw
MUS schilderspanelen
en linnen voor de laagste prijs !

Atelier Brita Seifert

 

 

 

 

 

 

lijstenmakerij Pictura