Lorenzo de Bruin 

groeide op in Rotterdam, tussen de schilderijen van zijn inmiddels overleden vader, kunstenaar Kok de Bruin. Als kind had hij zijn eigen plekje in het atelier van zijn vader, waar hij voor het eerst kennis maakte met de kunstwereld. Nu, jaren later, heeft Lorenzo de voetstappen van zijn vader gevolgd en is hij zelf een kunstenaar geworden. Hierbij koestert hij de liefde voor kunst die zijn vader aan hem heeft doorgegeven en gebruikt hij zijn talent om zijn artistieke nalatenschap voort te zetten.

Naast zijn carrière als succesvolle illustrator is schilderen zijn grote liefde en passie geworden. Zijn schilderijen worden nationaal en internationaal tentoongesteld in, boeken, magazines, galeries en een aantal musea, die zijn werk hebben geëxposeerd of hebben opgenomen in hun permanente collectie.

Zijn inspiratie krijgt Lorenzo van het ogenschijnlijk dagelijks leven, waarbij hij veel tijd en aandacht spendeert aan compositie, licht en kleur. Mede hierdoor krijgen zijn schilderijen een bijzondere en herkenbare atmosfeer. Subtiele overgangen van koele naar warme tinten zorgen ervoor dat zijn schilderijen tot leven komen. Zijn composities en thema’s zijn tijdloos en laten het bijzondere licht prachtig tot haar recht komen.

WEBSITE

 

Een kunstenaarsnaam is meestal de voornaam en de achternaam. Daarom staat op deze website de kunstenaar op alfabetische volgorde beginnend met de voornaam.


Wil je als kunstenaar meer aandacht voor jouw pagina?

Kijk dan eens onder de tab ADVERTEREN

Mus Paneel

De webshop voor al uw
MUS schilderspanelen
en linnen voor de laagste prijs !

Atelier Brita Seifert

 

 

 

 

 

 

lijstenmakerij Pictura