Lianne van der Plaat

schildert met liefde en dat kun je in haar schilderijen ervaren. 
Toen Lianne het schilderen ontdekte, ontdekte ze haar ware passie. Ze zag het schilderen als een ambacht, zoals de oude meesters dit als ambacht zagen. Ze wilde de technieken leren en begon aan de opleiding tot realistisch fijnschilder. Ze ontdekte het ambacht, leerde de technieken en was op die manier ‘technisch’ bezig.
Als vanzelf ontwikkelde ze zich van daaruit verder en liet het gevoel toe in haar werk. Ze ontdekte dat ze met liefde schilderde. En nog voordat ze het zelf besefte, kreeg ze reacties van mensen die de liefde in haar schilderen zagen. Toen viel alles op zijn plek.

De liefde die Lianne zelf tijdens het werk ervaart, wil ze doorgeven aan anderen. Lianne is ervan overtuigd dat de liefde de belangrijkste boodschap is en die wil zij graag delen, zodat ook anderen liefde mogen ervaren en door die liefde tot innerlijke rust en vrede kunnen komen.

Wil je meer van haar werk zien? Bezoek haar website of neem contact op met Lianne om een afspraak bij haar thuis te maken.

Lianne schildert ook in opdracht.

WEBSITE

 

 

 

Een kunstenaarsnaam is meestal de voornaam en de achternaam. Daarom staat op deze website de kunstenaar op alfabetische volgorde beginnend met de voornaam.


Wil je als kunstenaar meer aandacht voor jouw pagina?

Kijk dan eens onder de tab ADVERTEREN

Mus Paneel

De webshop voor al uw
MUS schilderspanelen
en linnen voor de laagste prijs !

Atelier Brita Seifert

 

 

 

 

 

 

lijstenmakerij Pictura

error: Content is protected !!