Heleen Hobelman

In 2005 besloot ze met haar schilderijen naar buiten te treden. Grote schilderijen (100cm x 100cm of 100cm x 80cm) waarbij het schouwspel doorloopt over de rand van het doek.

Hyperrealistisch geschilderd, gebruikmakend van de techniek van de oude meesters. Kenmerkend zijn haar onderwerpen die eenvoud uitstralen maar toch de kijker weet te overdonderen.
Veel gehoorde opmerking “een schilderij van Heleen Hobelman brengt fris- en vrolijkheid in huis”.

Heleen vindt dat haar werk meer moet zijn dan decoratie alleen. Het moet in een ruimte een subtiele hoofdrol spelen. De kijker moet geïmponeerd worden door de uitvergroting van het onderwerp en alle zintuigen dienen te worden aangesproken. Haar werk wordt gekocht door zowel liefhebbers van stillevens als abstract. Geen wonder dat men haar werk omschrijft als modern realisme. Werk van Heleen Hobelman wordt verkocht door een aantal toonaangevende galeries die gedurende het jaar op verschillende kwaliteit kunstbeurzen aanwezig zijn.

 

 

Een kunstenaarsnaam is meestal de voornaam en de achternaam. Daarom staat op deze website de kunstenaar op alfabetische volgorde beginnend met de voornaam.


Wil je als kunstenaar meer aandacht voor jouw pagina?

Kijk dan eens onder de tab ADVERTEREN

Mus Paneel

De webshop voor al uw
MUS schilderspanelen
en linnen voor de laagste prijs !

Atelier Brita Seifert

 

 

 

 

 

 

lijstenmakerij Pictura