Annie van der Maten

woont in Heerde, op de Veluwe. Mijn voorkeur hebben eenvoudige hedendaagse stillevens met vruchten, bloemen waarin ik probeer de schoonheid realistisch weer te geven en waar het licht een grote rol speelt.

Gevolgde opleiding: Beeldende Kunst aan de Hogeschool Windesheim te Zwolle. Na deze opleiding heb ik me meer verdiept in de fijnschildertechniek.

 

 

Deze ambachtelijke techniek geeft me de mogelijkheid de realiteit weer te geven zoals ik deze ervaar. Sinds die tijd schilder ik ook met olieverf op paneel.

Mijn voorkeur hebben eenvoudige hedendaagse stillevens met vruchten, bloemen waarin ik probeer de schoonheid realistisch weer te geven en waar het licht een grote rol speelt. De landschappen schilder ik sinds enkele jaren. Ook hier gaat het om het licht en de schoonheid van de natuur. De landschappen vragen om een wat lossere toets van schilderen.

Afgelopen jaren heb ik geëxposeerd bij o.a. de Nationale Kunstdagen in Rotterdam, tijdens open atelierdagen op de Noord Veluwe en een groepsexpositie bij Le Art Gallery in Groningen en duo-expositie bij Grandcafé Public in Zwolle.

WEBSITE

 

Een kunstenaarsnaam is meestal de voornaam en de achternaam. Daarom staat op deze website de kunstenaar op alfabetische volgorde beginnend met de voornaam.


Wil je als kunstenaar meer aandacht voor jouw pagina?

Kijk dan eens onder de tab ADVERTEREN

Mus Paneel

De webshop voor al uw
MUS schilderspanelen
en linnen voor de laagste prijs !

Atelier Brita Seifert

 

 

 

 

 

 

lijstenmakerij Pictura