Rosalie Hammink

Door de jaren heen heeft Rosalie Hammink (1949) zich ontwikkeld tot een kunstenaar die een eigen, herkenbare identiteit aan haar werk heeft weten te geven. De keramische en bronzen plastieken van Rosalie zijn verbeelde inspiraties rond het thema “vrouw”: trots, sterk, gehuld en onverhuld.
Gebaren, emoties, haar innerlijke wereld verpakt in stenen mantels, half verscholen met een onbevangen nieuwsgierigheid naar de buitenwereld.
Elementen uit de natuur – vogels, vleugels, een pak van veren – helpen haar op weg te gaan als een “vlucht naar buiten”. Poëtische teksten, gekerfd in de scherf, geven een dichterlijke dimensie aan het geheel.

Rosalie werkt in opdracht voor particulieren en bedrijven en maakt vrij werk dat in diverse galeries wordt geëxposeerd. Haar keramische beelden zijn unica. Bronzen beelden worden in beperkte oplage gegoten om de exclusiviteit te waarborgen.

Rosalie Hammink volgde de diverse teken– en schilder opleidingen en keramische vormgeving en glazuurtechnieken aan de Vrije Academie in Den Haag.

WEBSITE

 

Een kunstenaarsnaam is meestal de voornaam en de achternaam. Daarom staat op deze website de kunstenaar op alfabetische volgorde beginnend met de voornaam.


Wil je als kunstenaar meer aandacht voor jouw pagina?

Kijk dan eens onder de tab ADVERTEREN

Mus Paneel

De webshop voor al uw
MUS schilderspanelen
en linnen voor de laagste prijs !

Atelier Brita Seifert

 

 

 

 

 

 

lijstenmakerij Pictura

error: Content is protected !!