Atelier Rob de Reus

biedt u (schilder)kunst en lessen op professioneel niveau. Authentieke technieken geven de werken een sterke identiteit. Alternatief en traditioneel. Realistisch met een sterke drang naar symboliek.

De constante zoektocht naar licht, de ‘boodschap’, en kleurtonen leiden ertoe dat het werk een volstrekt eigen signatuur en bekendheid heeft gekregen. Atelier Rob de Reus staat voor het maken van vertrouwde authenticiteit.

Een realist met een sterke drang naar geometrie en symboliek. Dat is duidelijk te herkennen in markant en krachtig werk. De Reus schildert zelf vooral graag stillevens, waarin hij op een karakteristieke manier omgaat met kleur en contrast. Door een opbouw in lagen, van grof naar fijn, van licht naar donker, creëert hij een bijzondere sfeer. Het brede oeuvre van De Reus omvat ook portretten, landschappen en indrukwekkende plafond- en wandschilderingen (tot wel 30 meter lang). Zo is zijn atelier voorzien van een volstrekt eigen signatuur.

WEBSITE

 

 

 

Een kunstenaarsnaam is meestal de voornaam en de achternaam. Daarom staat op deze website de kunstenaar op alfabetische volgorde beginnend met de voornaam.


Wil je als kunstenaar meer aandacht voor jouw pagina?

Kijk dan eens onder de tab ADVERTEREN

Mus Paneel

De webshop voor al uw
MUS schilderspanelen
en linnen voor de laagste prijs !

Atelier Brita Seifert

 

 

 

 

 

 

lijstenmakerij Pictura