Marina Cleiren

Bij Marina Cleiren ontmoet je foto-realistische portretten en slim gecombineerd met abstracte vormen.
De ethiek achter haar werk is altijd de schoonheid en de gevoeligheid van de vrouw. Dit creëert eigentijdse, fantasierijke, sensuele en indringende conceptuele portretten en figuren. Ze hebben een magische en soms surrealistische uitstraling. De compositie trekt de toeschouwer gevoelsmatig aan en leidt ze naar een soort fantasiewereld.

Op zichzelf vertegenwoordigen deze vrouwelijke figuren verschillende facetten van het vrouwelijke karakter. Marina probeert niet alleen het initiële estheticisme van elke vrouw te vangen. Nee, ze heeft een veel moeilijker doel gekozen: ze zoekt spiritualiteit in een portret. De essentie van het menselijk zijn.

Een belangrijke rol spelen hierbij de ogen die de kijker daartoe brengen om verder te kijken in de ziel van de geportretteerde en de magische wereld te beroeren en zo de beschouwer met schoonheid en psyche betovert.

WEBSITE

 

 

Een kunstenaarsnaam is meestal de voornaam en de achternaam. Daarom staat op deze website de kunstenaar op alfabetische volgorde beginnend met de voornaam.


Wil je als kunstenaar meer aandacht voor jouw pagina?

Kijk dan eens onder de tab ADVERTEREN

Mus Paneel

De webshop voor al uw
MUS schilderspanelen
en linnen voor de laagste prijs !

Atelier Brita Seifert

 

 

 

 

 

 

lijstenmakerij Pictura