Mus Paneel Online

Het prepareren van houten panelen is een lastige en tijdrovende klus, dat is dan ook de reden dat de kunstschilders in het verleden het schilder-klaar maken van houten panelen aan ambachtslieden over lieten. Deze ambachtslieden signeerden hun panelen met trots voordat deze bij de kunstschilder afgeleverd werden.
Eind vorige eeuw heeft de heer Mus zich verdiept in het prepareren van schilderpanelen, hij ontwikkelde naar eigen recept een toplaag  en een heel procedé van verschillende bewerkingen en lagen om tot het gewenste resultaat te komen. Na veelvuldig testen door  enkele fijnschilders waren de kunstenaars en de heer Mus tevreden en werd Muspaneel® in 1991 geregistreerd. De Muspanelen® werden vanaf toen gesigneerd met het welbekende Musje op de achterkant van ieder paneel. De heer Mus is inmiddels met pensioen en het atelier is overgenomen door een door de heer Mus opgeleid team dat op exact dezelfde werkwijze de Muspanelen® maakt en deze na controle vol trots signeert met het Musje! Muspanelen® zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en als maatwerk.

WEBSITE Muspaneelonline

MUS Paneel Online

 

 

Een kunstenaarsnaam is meestal de voornaam en de achternaam. Daarom staat op deze website de kunstenaar op alfabetische volgorde beginnend met de voornaam.


Wil je als kunstenaar meer aandacht voor jouw pagina?

Kijk dan eens onder de tab ADVERTEREN

Mus Paneel

De webshop voor al uw
MUS schilderspanelen
en linnen voor de laagste prijs !

Atelier Brita Seifert

 

 

 

 

 

 

lijstenmakerij Pictura