Hoeve Rijlaarsdam

in Nieuwkoop heeft zich in drie decennia ontwikkeld tot een internationaal bekend centrum waar kunst verkocht, bezichtigd, gerestaureerd én getaxeerd wordt. De voormalige boerderij huisvest nu een galerie en een beeldentuin. De galerie biedt plaats aan een unieke collectie werken uit de 19e en 20e eeuw. En in de beeldentuin, van maar liefst twee hectare groot, zijn collecties te bewonderen van fraaie bronzen beelden en bijzondere sculpturen van keramiek en glas.

Loekie Rijlaarsdam
Inmiddels ben ik al dertig jaar bezig met kunst en nog steeds krijg ik er geen genoeg van, het is echt mijn passie. De liefde voor kunst leerde ik van mijn in 1999 helaas overleden man: Thijs Rijlaarsdam. Samen hebben we Hoeve Rijlaarsdam uitgebouwd tot het internationaal bekende kunstcentrum dat het nu is. Ik ben een ondernemersdochter dus altijd bezig. Met het verkopen, bezichtigen, restaureren en taxeren van kunst.

Kunsthandelaar zijn is fantastisch. Geen dag is hetzelfde, geen schilderij of beeld is hetzelfde, geen kunstenaar is hetzelfde en geen klant is hetzelfde. Maar ook organiseer ik graag evenementen op maat op deze prachtige locatie: van intieme trouwerijen tot grote bedrijfsfeesten. Ik houd ervan om verwachtingen te overtreffen en tot nu toe is – met dank aan ook de professionaliteit van mijn dochter – dat nog altijd gelukt.

Ik wil een laagdrempelige én gastvrije kunsthandel zijn. Of je nu een kijker of een koper bent, op Hoeve Rijlaarsdam ben je meer dan welkom om te genieten van inspirerende werken van gerenommeerde kunstenaars. Het motto van mijn man en mij was en blijft: ‘Zoals de zon de bloemen kleurt, zo kleurt de kunst het leven’

Hoeve Rijlaarsdam is prachtig gelegen in het Groene Hart en van maandag tot en met woensdag open op afspraak. En van donderdag tot en met zaterdag van 10 uur tot 17 uur en op zondag van 13 uur tot 17 uur. Parkeren is gratis op eigen terrein.

Hoeve Rijlaarsdam
Nieuwveenseweg 59
2421 LB Nieuwkoop
06-42576395
info@rijlaarsdam.nl

 

 

Een kunstenaarsnaam is meestal de voornaam en de achternaam. Daarom staat op deze website de kunstenaar op alfabetische volgorde beginnend met de voornaam.


Wil je als kunstenaar meer aandacht voor jouw pagina?

Kijk dan eens onder de tab ADVERTEREN

Mus Paneel

De webshop voor al uw
MUS schilderspanelen
en linnen voor de laagste prijs !

Atelier Brita Seifert

 

 

 

 

 

 

lijstenmakerij Pictura