Grachten Galerie

Grachten Galerie

WEBSITE

“Grachten Galerie” is onderdeel van het succesvolle bedrijf “Grachten Atelier”. De drijvende krachtenachter deze concepten zijn Caroline en Jacqueline, niet alleen tweelingen (verbondenheid) maar ook twee actievelingen (ondernemerschap). Hun uiteenlopende passies op culinair en creatief gebied blijken een gouden combinatie.

De tweeling heeft hun artistieke passie niet van een vreemde, hun oma verzamelde jaren werken van bekende meesters. Van kleins af aan heeft ze de tweeling kennis laten maken met kunst. Deze passie zorgde er onder andere voor dat Caroline is begonnen met schilderen. En met succes! Bij veel van de nieuwe exposities zijn haar nieuwste creaties te bewonderen.

In de Galerie wordt u verwelkomd door galeriehoudster Jolien Verhaegen en moeder van de tweeling Maria Mens, en de galeriestagiaires.

De succesvolle opening op 14 mei 2011 van de GrachtenGalerie is een feit. Wij blijven verder groeien en de komende maanden begroeten wij meer bijzondere kunstenaars.
Tevens streven wij naar nieuwe mogelijkheden en optimalisatie van de galerie. Dit mooie (kunst)leven en wij, staan niet stil.

U bent natuurlijk ook van harte welkom in de galerie zelf,
wij zijn officieel geopend van woensdag tot en met zondag van 12.00 – 17.00,
een afspraak buiten reguliere openingstijden is mogelijk.

GrachtenGalerie
Oudegracht 185
3511 NE Utrecht
T: 06-13668336