Galerie Honingen

Sinds de start in 1997 is Honingen uitgegroeid tot een toonaangevende galerie in Nederland. De galerie is gespecialiseerd in hedendaags realisme en vertegenwoordigt exclusief een select aantal gerenommeerde kunstenaars. Veel van hen zijn al vanaf de oprichting aan de galerie verbonden: illustratief voor het vertrouwen en enthousiasme waarmee galeriehouders John Stel en Karen Boekholt in 1997 zijn begonnen.

Vanaf het begin presenteert Galerie Honingen de kunstcollectie ook buiten de galerie zo’n 4 à 5 keer per jaar op diverse kunstbeurzen. “Op een beurs kom je rechtstreeks in contact met een grote groep liefhebbers, je ontmoet klanten en je proeft de markt.” Sinds 2006 assisteert Theo Blokland, goede vriend en kunstliefhebber, op beurzen. Beurzen zijn zeer belangrijk voor de directe verkoop en het op- en uitbouwen van een gerenommeerde naam.

Galerie Honingen deed/doet mee aan o.a. Art Fair Den Bosch, Art 2013, Affordable Art Fair, Miljonair Fair, Cannes International Art Fair en Kunst en Antiek Weekend Naarden. “Een mooi kunstwerk verrijkt je leven, is tastbaar, is waardevol, en betekent tijdloos genieten.” Wat specifiek als voordeel wordt gezien, is dat kunstkopers steeds kritischer geworden zijn. De kwaliteit moet perfect zijn tegen een acceptabele prijs. Welnu, qua vakmanschap hebben onze kunstenaars hun sporen reeds lang verdiend. en de galeriehouders streven ernaar de collectie immer gevarieerd en aantrekkelijk geprijsd te houden. En met succes ! “Blijf jezelf, volg je hart is ons devies, ook voor de toekomst.”

Galerie Honingen
Hoge Gouwe 127
2801 LE Gouda
Nederland
tel. +31 (0)182 – 55 13 66
honingen@honingen.com
Open: 7 dagen per week op afspraak en uitsluitend tijdens exposities van donderdag t/m zondag van 13 – 17 uur

WEBSITE

 

Een kunstenaarsnaam is meestal de voornaam en de achternaam. Daarom staat op deze website de kunstenaar op alfabetische volgorde beginnend met de voornaam.


Wil je als kunstenaar meer aandacht voor jouw pagina?

Kijk dan eens onder de tab ADVERTEREN

Mus Paneel

De webshop voor al uw
MUS schilderspanelen
en linnen voor de laagste prijs !

Atelier Brita Seifert

 

 

 

 

 

 

lijstenmakerij Pictura