Galerie de Twee Pauwen 


Galerie de Twee Pauwen 

WEBSITE

De Twee Pauwen presenteert hoogwaardige, figuratieve, hedendaagse kunst. De nadruk ligt op kunstenaars die hun technisch kunnen inzetten om een eigen, visionaire wereld te creëren. De galerie vertegenwoordigt verschillende Nederlandse schilders en beeldhouwers van naam, alsmede gerenommeerde kunstenaars uit Rusland, Wit-Rusland, Frankrijk, Italië en België.

De galerie mag bogen op een duurzame samenwerking met eigen kunstenaars en een grondige kennis van het hedendaagse kunstaanbod. Op basis daarvan adviseert en assisteert de galerie de particuliere verzamelaar bij het verwerven en plaatsen van waardevolle kunstobjecten in eigen huis-, kantoor- en tuinomgeving.

De galerie is gevestigd in een monumentaal, 4-laags pand op de hoek van het Noordeinde en de Oranjestraat, nabij het Koninklijk Paleis en het Lange Voorhout. De vele galeries die op het Noordeinde zijn gevestigd maken dit historische deel van Den Haag tot het belangrijkste kunstcentrum van Nederland. Met een bezoek aan galerie De Twee Pauwen komt u in contact met kwalitatieve, koopwaardige figuratieve kunst. De lopende tentoonstellingen vinden plaats op de parterre en de eerste etage. Bijzondere kunstwerken (zie ‘Specials’) worden gepresenteerd op de tweede etage.

Persoonlijk contact
Lucas van Hasselt
Jan Hylkema

Oranjestraat 1/Noordeinde
2514 JB Den Haag, Holland

070-39 25 443
06-212 37 253 (Lucas van Hasselt)
06-496 48 242 (Jan Hylkema)
info@detweepauwen.nl

Openingstijden
woensdag – zaterdag 11:00 – 17:00 uur
zondag 13:00 – 17:00 uur