Galerie Bonnard

WEBSITE

Galerie Bonnard in Nuenen vertegenwoordigt een toonaangevende groep kunstenaars die op figuratieve, realistische wijze  aan het werk zijn.

Nuenen, de plaats die door oud inwoner en kunstenaar Vincent van Gogh internationale bekendheid geniet. In deze door de kunst beroemd geworden plaats hebben wij bijna 300 m2 expositieruimte, met kunstwerken in stock en iedere maand een nieuwe expositie.

Al 33 jaar is galerie Bonnard een plek waar kunst mooi mag zijn en ook mag prikkelen. Vanaf september 2017 zal Galerie Bonnard verder gaan met nieuwe eigenaren die op eigen wijze het mooiste op het gebied van realistische en figuratieve kunst willen laten zien.

Galerie Bonnard als verzamelplaats van beeldende kunst. Met schilderijen, beelden, sculpturen, een plek waar kunstenaars en hun liefhebbers elkaar ontmoeten.

Kenmerken van Galerie Bonnard:

Iedere maand een nieuwe expositie, kunst voor elke portemonnee,  kunst brengt kleur in het leven, kunst mag schuren, een huis met kunst brengt een ziel naar binnen.
Kunstenaars met grote namen en  startende kunstenaars met een rugzak aan ideeën en talent, bovenal kunstenaars met een eigen en kenmerkende stijl, onderwerp of  boodschap.
Hedendaags realisme en klassiek realisme, van losse toets tot hyperrealisme, in elk geval: kunst die raakt!

U bent van harte welkom!