Galerie Autrevue

kunt u via een groot sleutelgat een kijkje nemen in het atelier van Randolph Algera. Een sfeervol atelier met al de surrealistische en steampunk-achtige objecten die Randolph inspireren. Kom kijken hoe de schilderijen van Randolph tot stand komen en hou de vordering in de gaten.

Ook het atelier van Gabriëlle Westra kunt u via een groot sleutelgat vanuit galerie Autrevue bekijken. Italiaanse gipsen beelden, houtsnedewerk, maskers en een boekenkast vol favoriete kunstenaars maken de inspirerende ruimte waar Gabriëlle het liefst in werkt. Kom kijken hoe ze schilderijen opzet met haar specifieke 3D effect in de ondergrond of zie hoe ze de laatste hand legt aan haar nieuwste werk.

Het derde atelier is niet voor iedereen zichtbaar, maar hier wordt geweldig werk gedaan. In het restauratie-atelier van Art-Decor worden onder andere:
Microscopisch pigment onderzoek gedaan
Restauraties en het schoonmaken van schilderijen op doek. (Het bedrijf onderscheidt zich hierin door gedegen materiaal en scholing aan de UvA of gerelateerde opleidingen en niet door het behalen van certificaten van ééndagscursussen. Uw schilderij is daar echt te waardevol voor)
Voorbereidingen van restauratiewerkzaamheden gedaan, die op locatie worden uitgevoerd
Eigen olieverven gemaakt uit pigment en bindmiddel
Prachtige letterzettingen gedaan en sjablonen gesneden
Beelden aangevuld, geretoucheerd en gerestaureerd

Galerie Autrevue bevindt zich op een half uurtje wandelen (of 8 fietsminuten) van Hotel Tjaarda (Oranjewoud), waar u onze tweede expositie vindt. Twee exposities binnen loopafstand.

Galerie Autrevue
Woudsterweg 4
8448 HA Heerenveen

Bel met Randolph Algera: +31 (6) 53378851

 of Gabriëlle Westra: +31 (6) 33766883

 

Een kunstenaarsnaam is meestal de voornaam en de achternaam. Daarom staat op deze website de kunstenaar op alfabetische volgorde beginnend met de voornaam.


Wil je als kunstenaar meer aandacht voor jouw pagina?

Kijk dan eens onder de tab ADVERTEREN

Mus Paneel

De webshop voor al uw
MUS schilderspanelen
en linnen voor de laagste prijs !

Atelier Brita Seifert

 

 

 

 

 

 

lijstenmakerij Pictura