Galerie den Andel

Galerie Den Andel is gehuisvest in een monumentaal Art Deco pand uit 1910. Wat ooit het oude hotel Van der Steeg in Den Andel was, biedt nu een unieke en royale expositieruimte voor hedendaagse kunst op hoog niveau.

Galerie Den Andel nodigt doorlopend – landelijke bekende – hedendaagse kunstenaars uit hun werk te exposeren. Met een wisselende collectie van een grote verscheidenheid aan schilderijen, beelden en andere kunstwerken. Er is regelmatig nieuw werk te bewonderen van diverse kunstenaars.

Van het moment dat het idee ontstond om dit gebouw in een galerie te veranderen in 1998, is het van het begin af aan onze bedoeling geweest, om prachtige kunst te exposeren in een museale en gastvrije sfeer maar ook met een heel eigen karakter. Een middag kijken naar kunst in Galerie Den Andel, moet een geheel evaring zijn, waar alles op een harmonieuze wijze tot zijn recht komt. Wij proberen zoveel mogelijk kunstenaars aan te trekken van goed vakmanschap en creatieve kracht. Wij proberen hier kunst te laten zien, op een manier waarbij de werken het beste tot hun recht komen. Een plek waar als je door de verschillende ruimtes dwaalt van dit 100 jaar oude gebouw, en in de lente, zomer en herfst ook door onze beeldentuin kijkt, dit een heerlijk gevoel achterlaat.
Openings tijden • woensdag t/m zondag : Alle feestdagen : en tevens afspraak • 11.00 – 17.00 uur

www.galeriedenandel.nl

 U hier ook adverteren?

Muspaneel

blokblok

Beheer je eigen website!

Atelier Brita Seifert

Galerie PicturaGalerie Pictura