Galerie Art Boutique

Galerie Art Boutique voor hedendaags realisme, is ontstaan vanuit een passie voor (fijn)schilderkunst. Fijnschilders presenteren prachtige schilderwerken. Er zijn schilderijen te koop van geselecteerde hedendaagse kunstschilders uit Nederland, België en Frankrijk. Enkele bekende namen; Rob van Assen, John Wassenaar, Jan van den Brink, Jan Nederlof, Paul Vereecke, Leo van den Ende, Marc Lamers en Valéry Vécu Quitard.

In de galerie zijn overwegend schilderijen uit het realisme genre te koop. De onderwerpen zijn uiteenlopend van scheepsportretten tot wildlife en van romantische winterlandschappen tot stillevens. Zoekt u een klein of groot schilderij voor uw woonkamer? Bekijk dan de collectie van ArtBoutique eens op uw gemak en geniet!

Enkele thema’s die in de galerie te vinden zijn: Scheepsportretten; van zeiljachten tot passagiersschepen… Oud Noordwijk en omstreken; “nostalgie in kleur…” Oceaan-collectie; 100 schilderijen van dolfijnen en andere walvissoorten. Wildlife-art; roofvogels. Voertuigen; oldtimers en motoren. ArtBoutique bemiddelt ook met regelmaat bij het laten maken van een schilderij in opdracht. Jaarlijks brengen meer dan 35.000 belangstellenden een bezoekje aan de website. Een bezoek aan de galerie in Noordwijk is mogelijk na telefonische afspraak. U bent van harte welkom!

ArtBoutique Hogeweg 55 2201 AN Noordwijk +31 (0) 71-3618754 of +31 (0) 6-16466508 info@artboutique.nl

WEBSITE Galerie Art Boutique